Workshop baby- en peuterreflexologie

Leer in drie lessen hoe jij jouw kindje kan helpen te ontspannen.
Bied ondersteuning bij diverse klachten.

Lees hieronder ook de ervaringen van anderen.

Plan je afspraak

Driedelige individuele workshop

Workshop 1: slapen en geruststelling (kalmerend, ontspannend ...)

Workshop 2: spijsvertering (krampjes, reflux ...)

Workshop 3: welzijn en weerstand (kinderziekte, neus, keel, oren ...)

Lees het artikel op HLN: De Krachtoase start met workshops baby- en peuterreflexologie. (of hieronder)​

Versterk de band met je kindje

Inschrijven via contactformulier of praktijkdekrachtoase@gmail.com  of 0472 45 32 71.

Data worden in onderling overleg vastgelegd. Je schrijft in voor de volledige workshop.

Driedelige individuele workshop: 100 euro (i.p.v. 135 euro).

Na de workshop ga je naar huis met een compleet naslagwerk,
praktische kaartjes en heel wat informatie om voortaan de reflexologie bij je baby en/of peuter zelf toe te passen.

Broertjes of zusjes (baby - peuter) zijn zeker welkom.

ACTIE: Breng een vriend / vriendin mee met zijn of haar baby en profiteer van een extra korting.
Voor dezelfde workshop betaal je dan 90 euro per persoon. Leuk om met familie of vrienden samen te doen! (vooraf inschrijven noodzakelijk)
Actie enkel van toepassing voor individuele workshops, niet voor groepsworkshops.

Workshop wordt gegeven door professionele reflexologie met specialisatie baby-, peuter- en kleuterreflexologie, Frouke Crombez.
Ik volgde onlangs de 3-delige workshop babyvoetreflex reeks bij Frouke. Voor mij is de wereld voetreflex niet nieuw, maar het onderdeel voor baby's en peuters was dat wel. Frouke leerde mij stap voor stap verschillende technieken aan zodat ik deze zelf bij mijn zoontje kan toepassen. Met ruime tijd tijdens de workshop, geduld, een oefenpop naast ons en boekje met foto's leerde ik om Noah te helpen via drukpunt massage en ontspanningstechnieken. Voor mij betekende het volgen van deze reeks zeker een meerwaarde. Frouke ontwikkelde ook praktisch naslagwerk in de vorm van een boekje en handig kaartje zodat ik alles thuis of onderweg gemakkelijk kan terug vinden. Mijn zoontje was al 9 maanden toen ik de reeks begon te volgen en ik had ze graag eerder leren kennen. Nogmaals bedankt Frouke! (Margot)

Artikel via HLN op 28.02.2023

De Krachtoase start met workshops baby- en peuterreflexologie

Praktijk De Krachtoase geeft voortaan ook workshops baby- en peuterreflexologie.

Valentijn Dumoulein  28-02-23, 10:27

“Met hand- en voetreflexologie pakken we net die punten aan die zorgen voor spanning”, vertelt verzorgster Frouke Crombez. “Om daarna opnieuw krachtig in het leven te staan. Reflexologie is een aanvullende behandeling die start vanuit een vraag, een nood, een klacht … Kleine of grote kwaaltjes worden ondersteund of verlicht. Er is ook een speciaal ontwikkelde techniek voor reflexologie bij baby, peuter of kleuter. Jonge kinderen reageren heel snel op reflexologie. Je kan dit nu ook als ouder zelf leren toepassen. Daarom starten we met de driedelige individuele workshop baby- en peuterreflexologie. Daarbij leer je in drie lessen hoe jij jouw kindje kan helpen te ontspannen en hoe je zelf ondersteuning kan bieden bij diverse klachten. We kiezen bewust voor individuele workshop om nog beter te kunnen inspelen op de noden en vragen.”

Workshop 1 gaat over slapen en geruststelling , de tweede over spijsvertering en de derde over welzijn en weerstand. “Elke workshop geeft praktische en duidelijke uitleg wat te doen bij specifieke klachten zoals reflux, krampjes, lucht in de darmen, ademhalingsproblemen, obstipatie, harde ontlasting, buikpijn, slecht inslapen en/of doorslapen van je baby, verkoudheid, oorpijn, pijn bij vaccinatie, huilbaby, tandjes krijgen …” geeft Frouke nog mee.

Inschrijven kan via praktijkdekrachtoase@gmail.com of 0472.45.32.71. Data worden in onderling overleg vastgelegd. Je schrijft in voor de volledige workshop. Voordeelprijs: 100 euro. Er is een extra korting van 10 euro wanneer je een vriend of vriendin meebrengt met zijn of haar baby. Na de workshop ga je naar huis met een compleet naslagwerk (eigen uitgave), praktische kaartjes en heel wat informatie om voortaan de reflexologie bij je baby en/of peuter zelf toe te passen.

Meer info bij Praktijk De Krachtoase, Bellevuestraat 96, 8870 Izegem, 0472/45.32.71, www.praktijkdekrachtoase.be