Massage

Massage is eerst en vooral contact maken met de persoon die je mag masseren, die je mag aanraken. Door massage, aanraking en warmte, maakt elke mens oxytocine aan.
Dit hormoon (waar ook vrouwen die borstvoeding geven veel van aanmaken) stimuleert een vredig en rustig gevoel. Het ontspant de spieren en brengt de bloeddruk omlaag.
Massage werkt ontspannend en heilzaam. Het is een erkende stressremmer die de spieren los en soepel maakt. Massage is jezelf verwennen. Massage is kunnen ontspannen en genieten. Massage is je overgeven aan iemands handen in een sfeer van rust en warmte. Massage is dus veel meer dan wrijven of  kneden. Het brengt op fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau een helende werking teweeg. Ontdek hieronder het aanbod massages in Praktijk De Krachtoase.

Huisregels     Plan je afspraak 

Elke massage brengt op fysisch, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau een helende werking met zich mee:
Fys​isch: ontspannen van spieren, vrijkomen van toxines ... belangrijk om veel water te drinken na een massage om deze toxines naar buiten te brengen ...
Mentaal: verlagen van het stressgehalte, betere doorstroming en verhoging van de concentratie ...
Emotioneel: aanraking van het lichaam waardoor gevoelens en emoties in het lichaam 'geraakt' worden; na de massage stap je een pak lichter door het leven ...
Spiritueel: bepaalde massages werken ook op het spiritueel niveau en zorgen voor een betere levenskwaliteit ...

In de praktijk maken we gebruik van Sjankara olie:
Sjankara – basisolie zoete amandelolie: universele draagolie, geschikt voor elk huidtype, wordt goed door de huid opgenomen, voelt iets vettig aan, wordt gebruikt bij droge, ruw en gevoelige huid.