Huisregels Praktijk De Krachtoase – Jouw handen Jouw voeten

Voor een goed verloop van elke behandeling binnen Praktijk De Krachtoase – Jouw handen Jouw voeten maken wij samen goede afspraken.

1. Ethiek en hygiëne vinden wij belangrijk en zijn vanzelfsprekend. Van jou verwachten we dat je schoon op de afspraak verschijnt. Jij mag verwachten dat de praktijkruimte en de gebruikte materialen schoon zijn. Ons textiel wordt na elke behandeling gereinigd.

2. De massages vinden plaats met het ondergoed aan. Het losmaken van een bh-bandje is mogelijk noodzakelijk voor de behandeling en vindt plaats in overleg met jou. Draag geen sieraden tijdens de massage.

3. Je persoonlijke en medische gegevens worden nooit zonder jouw schriftelijke toestemming aan derden verstrekt. Gesprekken blijven vertrouwelijk en je kan rekenen op de grootste discretie.

4. Er worden GEEN sensuele, GEEN erotische en GEEN medische massages verricht. Elke suggestie in die richting leidt tot onmiddellijke stopzetting van de massage.

5. Mobiele telefoons schakelen we uit tijdens de behandeling.

6. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot jouw gezondheid. Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of gebruik je medicatie dan kunnen wij jou vragen of je overlegt met de arts of een massage tijdens de behandelperiode wel wenselijk is. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk van zodra je arts hierin toestemt. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling uitgesteld worden.

7. Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan kan je ons NIET verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.

8. Er wordt niet gemasseerd wanneer er sprake is van koorts, infecties, hart- of vaataandoeningen, besmettelijke huidaandoeningen, slechte algemene gezondheid en de eerste drie maanden van een zwangerschap.

9. We behouden het recht klanten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicaties.

10. Afspraken worden gemaakt per telefoon, via mail of online via PlanJeAfspraak. Een gemaakte afspraak is bindend. Je kan minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos verplaatsen of afzeggen. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aangerekend. Als je toch later gaat zijn, gelieve dan op tijd te verwittigen (ten laatste 10 minuten op voorhand). Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de huisregels.

11. Betalingen gebeuren cash of met PayConiq na de behandeling.

12. Drink na de massage altijd voldoende water om alle afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

13. Bij niet-naleving van de regels kan de behandeling gestopt worden. Naast onze huisregels zijn op alle behandelingen ook de algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

14. Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar, zijn niet in geld inwisselbaar en niet te cumuleren met andere acties en/of promoties. Op de dag van de behandeling dien je uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. De cadeaubon kan dan gebruikt worden bij een volgende behandeling. Verloren cadeaubonnen worden niet vergoed. Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet worden doorgegeven aan derden.


Is iets je nog niet duidelijk over de werkwijze binnen Praktijk De Krachtoase – Jouw handen Jouw voeten of heb je een andere vraag? Aarzel niet en neem contact op via 0472 45 32 71 of via het contactformulier op de website. We wensen je alvast een deugddoende behandeling toe en zien je graag een volgende keer terug in Praktijk De Krachtoase.