Online coaching

De wereld van de coaching staat niet stil. Je vindt op vandaag een coach voor zowat elk segment in onze samenleving. Elke coach specialiseert zich in één of meerdere domeinen. Krachtsporen - Het Drempelmoment specialiseert zich in rouw- en verliescoaching.

Afspraak via contact Krachtsporen (Didier)

Naast de coaching in de praktijk is online coaching een reëel onderdeel geworden binnen de wereld van de coaching. In onze huidige tijd lukt het niet altijd om de agenda’s op elkaar af te stemmen of is die afstand afleggen er net te veel aan … Tijd maken voor coaching is niet evident, maar je ondervindt dat je het toch wel echt nodig hebt? Hiertoe kan online coaching een hulp zijn. Via mail of andere multimedia bepaal je zelf hoe en wanneer je aan de coaching werkt; als ervaren coach begeleid ik je in dit traject opnieuw heel persoonlijk … weliswaar online … zo ervaar je de kracht van het leven op een andere manier.

Op dit moment bied ik nu ook de rouw- en verliescoaching aan via online coaching. Het is uiteraard voor beiden nagaan wat de beste manier van werken is. Voor sommige mensen is de coaching in de praktijk nog steeds de ideale vorm! Voor anderen is de online coaching een mogelijkheid om bijvoorbeeld afstanden te overbruggen of op een andere manier tijdbesparend te werken. Het is uiteraard perfect mogelijk om de coaching in de praktijk en de online coaching te combineren.

Hoe ga ik te werk?
- Je drukke agenda raakt overvol, maar je voelt echt wel de nood aan rouw- en verliescoaching?
- Je wil de tijd heel nuttig invullen en vindt 'onderweg zijn' vaak tijdrovend?
Dan is onlinecoaching wat jij nodig hebt! Een telefoontje of mailtje zorgt voor een eerste verkennende kennismaking. Daar spreken we concreet af hoe we online te werk gaan: via mail, via Zoom, via Teams ... wat voor jou het makkelijkst is. De sessies verlopen zoals in de praktijk met een identieke werkwijze. We kunnen ook altijd online en in de praktijk combineren!

Ik verdiep me momenteel nog verder in de wereld van het coachen van mensen om straks als mental coach ook jou te helpen opnieuw het leven in handen te nemen. Zo kunnen we ook jou ondersteunen in het nemen van belangrijke beslissingen of in het bereiken van jouw doelen.